To the news list

ЖК «Велика Британія»: в четвертій секції п’ятої черги завершено монтаж ліфтових кабін

April 15, 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що в четвертій секції п’ятої черги ЖК «Велика Британія» завершено монтаж ліфтових кабін. Про це повідомив керівник проєкту Олег Мельник.

Водночас в третій секції завершили монтаж шаф для приладів обліку електроенергії, закінчили встановлення перил на сходових майданчиках, завершуємо монтаж радіаторів, виконуємо розведення електричних кабелів та фінішне оздоблення стін в місцях загального користування.

Додатково повідомляється, що в другій секції тривають роботи з влаштування плитки на сходах та коридорах в місцях загального користування, завершуємо монтаж радіаторів, виконуємо розведення електричних кабелів у місцях загального користування.

За словами керівника будівництва, в першій секції завершили монтаж шаф для приладів обліку електроенергії і монтаж перил на сходових майданчиках, завершуємо встановлення радіаторів, виконуємо розведення електричних кабелів у місцях загального користування.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК «Велика Британія» ви можете дізнатись за адресою: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12, вул. Б. Хмельницького, 116.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ООО «Львовбудинест»

ООО «Львовская Британия»

Join our social networks
Contact us in convenient way
(032) 242-04-37
Feedback
The exchange rate as of 4/30/2024 is 39.69 UAH.
Sales departments
Lviv, 10, Volodymyra Velykoho Street
© 2024  Velyka Brytaniya. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.